Noutati & Evenimente
La cateva zile de la prezentarea noului sau meniu, Nominoë va prezinta noile sale "editii limitate", disponibile doar pana la sfarsitul lunii aprilie: Salomon (camembert, mar caramelizat si nuci prajite, pe un aluat din faina de hrisca bretona, bio si fara gluten) si Perceval (piure de mere, ciocolata neagra de casa si inghetata artizanala de vanilie, pe un aluat din faina alba).
"Happy Hour"
-10% pentru toate notele de plata > 40 lei,
15.00-18.00 L - V
-10% pentru toate notele de plata > 40 lei,
15.00-18.00 L - V
Pentru a sarbatori asa cum se cuvine 6 luni de la inaugurare, Nominoë, singura creperie & bacanie artizanala bretona din Romania, lanseaza Obelix, primul hod-dog breton: carnat taranesc, mustar de Dijon, ketchup sau maioneza si salata verde, totul infasurat intr-o clatita din faina de hrisca bretona, bio si fara gluten, la doar 20 lei ! Iar pentru oamenii grabiti in pauzele de pranz din timpul saptamanii, Obelix vine insotit de o bautura soft la alegere, o cafea sau un ceai, totul la doar 25 lei !
De acum inainte, puteti primi preparatele noastre direct acasa sau la birou, accesand platforma takeaway.com, sau direct link-ul urmator: https://www.takeaway.com/ro/nominoe
Dupa Takeaway, acum ne gasiti si pe Uber Eats, astfel incat sa puteti savura si mai usor preparatele noastre, acasa sau la serviciu. Pentru a accesa direct pagina noastra, dati clic pe link-ul urmator:
https://www.ubereats.com/nominoe
https://www.ubereats.com/nominoe
La cererea publicului, din 28 octombrie, Nominoe va fi deschis si duminica, in intervalul 10.00-22.00. Va asteptam cu drag !