Comanda & rezerva rapid 0742 538 837

Luni-Vineri 12:00-22:00 | Sambata si Duminica 10h00-22h00 

0
Cosul tau este gol!

OFERTA SPECIALA

Pentru ca Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, in perioada 10-23 decembrie, Nominoë, va propune meniul sau de Craciun: o clatita sarata din faina de hrisca bretona (bio si fara gluten) si o clatita dulce, printre cele mai deosebite, la alegere, insotite de un "pahar" ("bolee") de cidru artizanal breton (brut sau dulce), la doar 59 lei !

3 cllatite sarate din faina de hrisca (Burebista - mar caramelizat, leber si mustar de Dijon, Asterix - jambon, emmental, ou si ciuperci, si Saint-Malo - ghiveci de legume si chorizo) si

3 clatite dulci (Jacques Cartier - ciocolata neagra topita si dulceata de portocale cu ghimbir, Viviane - ciocolata neagra topita si banana caramelizata, si Excalibur - Nutella si banana caramelizata) la dispozitia Dvs. Craciun fericit !

 

Noutati & Evenimente

De acum inainte, puteti primi preparatele noastre direct acasa sau la birou, accesand platforma takeaway.com, sau direct link-ul urmator: https://www.takeaway.com/ro/nominoe
Dupa Takeaway, acum ne gasiti si pe Uber Eats, astfel incat sa puteti savura si mai usor preparatele noastre, acasa sau la serviciu. Pentru a accesa direct pagina noastra, dati clic pe link-ul urmator:
https://www.ubereats.com/nominoe
La cererea publicului, din 28 octombrie, Nominoe va fi deschis si duminica, in intervalul 10.00-22.00. Va asteptam cu drag !